Tehnički nadzor i tehnička
specifikacija IT Projekta

Dobra ideja sama po sebi nije dovoljna, ponekad je potreban neko ko je tehnički pismen da prenese ideju u set instrukcija za programere i IT kompanije koja ideju sprovode u realnost. Novac potrošen na specifikaciju IT projekta je investicija koja se najbrže vraća. Dinar uložen u dobru tehničku specifikaciju it projekta ili andzor nad IT projektom može da vrati preko 5 dinara u razvoju i daljoj eksploataciji softwera. Takođe, pažljiva nabavka harvera i integracija donosi sigurnost u radu koja nema cenu, jer svaki zastoj košta
Kada ljudi grade zgrade, projekat civilnog ili električnog inženjeringa, oni uvek angažuju odgovarajuće inženjere da samostalno kreiraju nacrt ili specifikaciju za projekat.

Kompanija koja izvodi radove, ponekad čak ni po zakonu ne može biti ta koja je kreirala projekt ili vrši nadzor.

Zašto to nije slučaj u IT projektima kada je njihova vrednost ili uticaj na ljudske živote jednak ili veći?

Da li je obilje podataka (ne znanja!) na Internetu dovelo ljude u zabludu da znaju i zbog toga ogromna većina IT projekata propadnu, kasni ili probija budžet?

U DreamBig-u nemamo odgovor na ova pitanja, ali imamo predlog za Vas ili vašu kompaniju.

Nudimo vam uslugu tehničke specifikacije IT projekata od strane naših kvalifikovanih softverskih inženjera sa međunarodnim referencama. Naš tim će vam pomoći da pojednostavite svoju ideju ili potrebu za IT uslugama kroz potpunu tehničku specifikaciju.

Ova specifikacija uštedeće vam vreme za razvoj i osiguraće efikasnost trošenja novca za razvoj. Tehničke specifikacije IT projekata veoma brzo vraćaju investiciju. One će obezbediti maksimalno razumevanje sa razvojnim timom, efikasnim izborom tehnologije i dodatnom vrednošću za naručioca radova.

Nudimo vam uslugu tehničkog nadzora na IT projektima: za fiksni procenat, zavistan od složenosti i rizika projekta, nudimo vam nadzor projekta.

Naše stručno znanje i znanje kompanije mogu vam poslužiti tokom nabavke opreme, razvojnih projekata ili nabavke usluga.

Novac koji nama platite/uložite i planiranje i nadzor  vratiće Vam se kroz:

  • nižu cenu opreme
  • nižu cenu eksploatacije
  • nižu cenu održavanja
  • povećanu dodatnu vrednost
  • modularna u robustna rešenja

Kao što je rečeno na početku ove stranice, specifikacija i nadzor IT projekata slična je izgradnji kuće – novac i planiranje uloženo od početka u specifikaciju IT projekata i nadzor donosi brze i dugotrajne koristi.

Slobodno nas kontaktirajte