Blokčejn Akademija

Uhvatite blokčejn brzi voz uz pomoć naše Blokčejn Akademije. Kurs je namenjen potpunim laicima i čini ih pismenim za svet koji dolazi dok je drugi deo kursa namenjem za programere. Spremili smo za Vas kurs koji Vas uči da shvatite šta je blokčejn i kripto svet u opšte i kako ga iskoristiti. Za programere koji su željni da prošire znanje i unaprede svoje veštine i stvaraju aplikacije koje koriste blokčejn ili prave sopstvene blokčejn lance spremili smo napredni kurs
Blokčejn tehnologije su najpopularnija ključna reč na internetu u poslednje 3 godine. Shvatanje šta one predstavljaju i kako ih pravilno koristiti može Vam dati kompetitivnu prednost u poslovanju ili prilikom zapošljavanja. Zbog ovoga za Vas smo pripremili Blokčejn Akademiju (kurs).

Dream big blokčejn akademija se sastoji od 1 + 5 modula. Prvi modul je namenjen svima, dok su preostalih pet namenjeni za one koji već poseduju određena znanja iz informacionih tehnologija.

UVOD U BLOKČEJN („BLOCKCHAIN“)
ŠTA JE ETHEREUM BLOKČEJN I KAKO RADI – GETH, NODES, SOLIDITY
SOLIDITY
WEB3
Truffle
TRUFFLE MIGRACIJE, TESTOVI I IMPLEMENTACIJA

CENA 80 €

Uvodni modul u blokčejn tehnologije: šta predstavljaju, kako ih koristiti, koji protokol koristiti, trgovina, berze, novčanici, valute, bezbednost, mogući pravci razvoja. 

Dužina trajanja 4 sata online materijala i dva sata onlajn interaktivnog treninga. 

Namenjena publika: svi. 

CENA 500 €

Sledećih 5 modula su namenjeni onima koji već poseduju znanja iz web tehnologija i pomažu im da ovladaju integracijom web aplikacija i blokčejn protokola. Polaznici će naučiti da programiju pametne ugovore koristeći Solidity jezik razvijen za Ethereum. 

Nephodna su predznanja iz HTML, CSS, JavaScript, znanje React-a ili Angular-a je poželjno.

Ako ste junior programer koji traži posao ovaj kurs može d aučini da se izdvojite u odnosu na ostale kandidate. 

Ako ste iskusan programer ovaj kurs će nadovezati vaše postojeće znanje sa veštinom upotrebe Solidity jezika i naučiti kako da integrišete blokčejn u svoje aplikacije. 

Namenjena publika: programeri.